Samstag, 24. April 2010

Gratulationen an Herren Mészáros und Pál (Gratuláció Mészáros Mártonnak és Pál Józsefnek)

Rövid hírt kaptunk Szegedi Kollégától:

Érthető, miért volt olyan csöndes Pál József a Károli Református Egyetem Bölcsészkarának Dísztermében 2010. április 16-án. Nem akarta felhívni magára a figyelmet. Már ott lapult ugyanis az aktatáskájában az előregyártott igazolás Mészáros Márton szigorlatáról, amire csak 3 nappal később, 2010. április 19-én került sor, Szegeden (ha egyáltalán sor került).

Emlékeztetőül a Mészáros-féle védéshez, az Országos Doktori Tanács honlapján ez a hamis információ olvasható:

A VÉDÉS ELMARAD(T).

A Károli Gáspár Református Egyetem Doktori tanácsa és az Irodalomtudományi Doktori Iskola (irodalom- és kultúra tudományok) doktori iskola tisztelettel meghívja Önt Mészáros Márton "Protestantizmus és medialitás" című értekezésének védésére A védés időpontja: 2009. III. 26. 14:00:00 helye: KRE BTK 1088 budapest Reviczky u. 4. az értekezés tézisei az értekezés

Hima Gabriella iskolavezető Szabó András témavezető

http://www.doktori.hu/index.php?menuid=193&vid=1755

Ugyanide lehet linkelni a Károli honapjáról is:

http://www.kreirtudphd.fw.hu/

A védés, mint tudjuk, akkor, 2009. március 26-án nemcsak nem maradt el, hanem a jelölt Eisemann Györgytől és bizottságától 100%-ot kapott. Aztán fél évvel később mégis megbukott, mert a jelölt lebukott. Az adatot a Károli töltötte föl így, alternatíve, nem tudván eldönteni, melyik a hihetőbb hazugság: az, hogy elmaradt valami, amiről mindenki tudja, hogy nem maradt el, vagy hogy elmarad a jövőben. Ebből a blogból már mindenki tudja, hogy akkor, jó egy évvel ezelőtt, a március 26-i védés előtt 17 nappal még egy sor sem volt kész a dolgozatból:

http://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/01/15/evidence-for-forgery-6/

Fried István és Pál József gondoskodnak róla, hogy az idén se maradjon el a védés. Az országos botrány ellenére keresztülvitték egy jónevű egyetemen, a Szegedin, a Kulcsár-Szabó maffia fellegvárában, a csaló és közokirathamisító Mészáros Márton szigorlatát. Természetesen “summa cum laude”, hiszen igazolni kell a Kulcsár-Szabó kör futtatott tagjának (mellesleg a kecskeméti gimnázium és a gödöllői líceum többszörösen bukott diákjának), a doktori fokozathoz a Károlin első körben csalással jutott Mészáros Mártonnak a “zsenialitását”. Itt viszont már nem Szabó András doktoranduszaként, hanem a Kulcsár-Szabó-MENY pártfogoltjaként futott.

Ezt a szigorlatot hétfőn, 19-én nagy titokban rendezték (ha egyáltalán megrendezték, mert senkivel sem találkoztam, aki a jelöltet ténylegesen látta volna), csak véletlenül kiszivárgott információból értesültünk a valós vagy fiktív eseményről. Pál Józsefnek valószínűleg sikerült azt titokban tartani még a MAB Károlit látogató bizottságának szintén szegedi elnöke, Róna-Tas András akadémikus elől is. Pál József hozta a formáját, és teljesítette Kulcsár-Szabó Ernő (és régi, intim barátja és pártfogója, Fried István) parancsát. Mint tudjuk, a „nyalogány” posztból, ha parancsba kapja, doktoráltatja ő a sündisznót is:

http://jhnnsclvn.wordpress.com/2010/03/28/the-boot-lickers-boot-licker-pal-a-nyalogany-nyaloganya/

Egyelőre legalábbis - a legnagyobb titokban - leszigorlatoztatta a sündisznófejű MéSZAROS Marcikát.